Image

Welkom bij auto & motor rijschool Roland Menting !

Vind je het vervelend om altijd maar afhankelijk te zijn van iemand of het openbaar vervoer? Wil je graag zelf met de auto of de motor op stap? Haal dan je rijbewijs snel en voordelig bij rijschool Roland Menting.

Wil je je rijbewijs halen in Rheden en omgeving en dan op je eigen manier en in je eigen tempo? Dan is rijschool Roland Menting echt iets voor jou! Je krijgt les van een zeer ervaren en gecertificeerde instructeur en ambulance chauffeur die de rijopleiding helemaal aanpast aan jouw persoonlijke situatie. Op deze manier gaan de lessen niet te snel of te langzaam voor jou, maar kun jij precies de sprongen maken waar je aan toe bent.

Onze rijschool is tevens gespecialiseerd in het begeleiden van cursisten met faalangst. Je kunt dan ook een speciaal faalangst rijexamen afleggen, waarbij er optimaal rekening wordt gehouden met jou  zenuwen en onzekerheden.

Kan je niet wachten om de weg op te gaan ? Meld je dan vandaag nog aan voor een gratis proefles.

Waarom u kiest voor onze rijschool Roland Menting?

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een rijschool. Wat maakt ons als rijschool nu zo bijzonder?
  • Scherpe tarieven
  • Persoonlijke aanpak
  • Begeleiding bij faal- en rijangst
  • Een rijinstructeur met veel ervaring
  • Lespakketten op maat
  • Proeflessen mogelijk
Bij onze rijschool krijg je altijd les van een deskundige en tevens gediplomeerde rijinstructeur. De rijlessen worden gegeven door Roland Menting, een enthousiaste rijinstructeur met jarenlange ervaring. De cursisten leren op een ontspannen manier autorijden. De prettige relatie tussen instructeur en de cursist staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met jou stellen wij een lesprogramma op waarin jij veilig en snel leert autorijden. De nuttige adviezen en handige technieken die hij aanreikt, stellen jou in staat succesvol het autorijbewijs te behalen. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt bij de lessen die worden gegeven door de rijinstructeur, daarom staat een persoonlijke aanpak centraal en kan je rekenen op alle begrip, juist ook als je het spannend vindt om te leren autorijden.
Pagina bewerken